Αρχική σελίδα | Οι ανάγκες των παιδιών

 

Οι ανάγκες των παιδιών

Αν οι απαιτήσεις της σύγχρονης ανταγωνιστικής κοινωνίας με το συνεχώς αυξανόμενο κόστος ζωής καθιστούν την ανατροφή και την εκπαίδευση των 1-2 παιδιών της μέσης ελληνικής οικογένειας μεγάλο ζήτημα, ας σκεφθούμε τι φροντίδα και τι έξοδα χρειάζονται καθημερινά τα 60-70 παιδιά που φιλοξενούνται στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Η διαπαιδαγώγηση, η μόρφωση, η υγεία, η ατομική καθαριότητα, η διατροφή, το ντύσιμο, το χαρτζιλίκι, αλλά και η ψυχαγωγία των παιδιών αποτελούν ένα δύσκολο έργο, που συχνά θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθεί χωρίς τη συνδρομή των φίλων του Ιδρύματος. Οι ανάγκες αυτές βέβαια συνέχεια πολλαπλασιάζονται και μπορούν να αντιμετωπισθούν μόνο με την βοήθεια των φίλων και δωρητών μας.

Επίσης, κατά τους χειμερινούς μήνες, λόγω και του υψομέτρου στο οποίο ζουν τα παιδιά, υπάρχει επιτακτική ανάγκη για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, και συγκεκριμένα 10 τόνοι σε μηνιαία βάση, με κόστος δυσβάστακτο για τις μικρές οικονομικές δυνατότητες του Ιδρύματος, το έργο του οποίου στηρίζεται αποκλειστικά στις προσφορές φίλων και δωρητών.

Τα παιδιά μας, που από μικρά γνώρισαν τη στέρηση και τη δυστυχία, χρειάζονται την βοήθεια όλων. Σήμερα η Πατρίδα μας έχει ανάγκη και το τελευταίο παιδί. Κάθε προσφορά υλική και κυρίως οικονομική, είναι πολύτιμη. Τα παιδιά του Λυρείου Παιδικού Ιδρύματος εκφράζουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με χαμόγελα ευγνωμοσύνης προς όλους όσοι τα σκέπτονται και τους συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο.

Η δική μας δύναμη είναι η πίστη μας στο Θεό και η επιβράβευσή μας το χαμόγελο που λάμπει στα πρόσωπα των παιδιών μας.

Εξ αποστάσεως δωρεά
www.easypay.gr

ή στο 801 802 803 804.
Σας ευχαριστούμε.